GRACHTENPAND LEIDEN

banner lichtplan RLID

GRACHTENPAND LEIDEN

"Doordat het projectmanagement volledig in handen van RL-ID was is er in een relatief korte tijd gigantisch veel werk verzet. Dat hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen en het gaf ons de rust om ons te blijven richten op ons werk en gezinsleven.”

GRACHTENPAND LEIDEN

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design werd gevraagd om een advies en een ontwerp te maken voor een nieuwe keuken en de woonvertrekken, hal en zolderverdieping van een monumentaal grachtenpandje en dit ook met zijn team voor de klant in Leiden uit te voeren.

Een belangrijk vertrekpunt voor Robbert Lagerweij bij de ontwikkeling van het nieuwe ontwerp was de vraag van de klant, dat de ‘look and feel‘ van keuken en woonvertrekken moest passen in de karakteristieke sfeer van het pand.

Het keuken-, en woonkamerdesign heeft een klassiek tijdloze en luxe uitstraling gekregen. Door de combinatie van het zwart stenen aanrechtblad en de in de muurkleur uitgevoerde fronten/keukenkastdeuren en lades met het solide brons/koperen beslag, is er een spannende combinatie ontstaan. De boven keukenkastjes met klassieke geruite glazen deurtjes boven het aanrechtblad met verlichting geven extra opbergruimte en lichten het werkblad uit.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Villa 17de -eeuwse stijl Den Haag Eetkamer interieur design Robbert Lagerweij

PROJECT VIDEO VILLA 17DE- EEUWSE STIJL DEN HAAG

“Wij hebben Robbert Lagerweij ingeschakeld na de aankoop van ons nieuwe huis. Wij hebben aan Robbert en zijn team naast het ontwerpplan ook de uitvoering over gelaten. Doordat alles in een hand was onder Robbert zijn leiding en supervisie hebben we ons ook nooit zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de vaklieden die voor de bouwwerkzaamheden van en in ons huis bezig waren. Daarnaast is Robbert erg flexibel met zijn tijd. We zijn erg tevreden en trots op het eindresultaat. We kunnen Robbert dan ook zeer aanbevelen.”.

Bekijk de diensten va het Verlichtingsplan van interieur design Robbert Lagerweij

VILLA 17DE -EEUWSE STIJL DEN HAAG

“Wij hebben Robbert Lagerweij ingeschakeld na de aankoop van ons nieuwe huis. Wij hebben aan Robbert en zijn team naast het ontwerpplan ook de uitvoering over gelaten. Doordat alles in een hand was onder Robbert zijn leiding en supervisie hebben we ons ook nooit zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de vaklieden die voor de bouwwerkzaamheden van en in ons huis bezig waren. Daarnaast is Robbert erg flexibel met zijn tijd. We zijn erg tevreden en trots op het eindresultaat. We kunnen Robbert dan ook zeer aanbevelen.”

Villa 17de -eeuwse stijl Den Haag

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant, CEO Nederland bij een van Azië’ grootste telecomondernemingen heeft in Den Haag een 12 jaar oude villa in Hollandse 17de stijl gekocht en Robbert Lagerweij Interior Design gevraagd hier hun thuis van te maken. Onze klant wilde graag, de renovatie, de interieurvormgeving en andere aanpassingen aan ons bouw-, en interieurteam overlaten.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht samen met zijn klant naar een duurzame en originele interieur combinatie die recht deed aan de grote stijlvolle ruimtes en de hedendaagse en moderne woonwensen en smaak van de klant. Robbert heeft dit in een uniek interieurontwerp weten te vangen. Het interieurontwerp kon naadloos geïntegreerd worden door een paar verbouwingen/aanpassingen van en in het huis.

Robbert en zijn (bouw)team zijn gepassioneerd aan het werk gegaan met o.a. het interieur schilder-, en behangwerk, nieuwe vloeren en trapbekleding, de gehele interieurbouw op maat qua kastenwanden, bedden en werkplekken, het aanbrengen van sfeervolle

en functionele verlichting, de gordijnen/raambekleding en het samenbrengen van en zoektocht naar nieuw en vintage meubilair en decoratieve objecten voor de aankleding.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van eigentijds stijlvol modern met een subtiele klassieke toets die recht doet aan de sfeer van het huis.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft RL-ID o.a. gebruik gemaakt van:
FARROW&BALL verf voor de wanden, meubel-, en gordijnstoffen van JAMES HARE, origineel behang van het Franse LALIEVRE PARIS, eetkamertafel-, stoelen en hoeksofa van KEIJSER & CO en de interieurbouw op maat van kasten, bedden en werkplekken ontwerp en uitvoering door RL-ID.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Top Floor Apartment Den Haag Woonkamer interieur design Robbert Lagerweij

PROJECT VIDEO

‘ Robbert heeft me super goed geholpen bij ontwerp en inrichting van nieuwe appartement. Snapte mijn smaak, mijn voorkeuren en kwam met mooie materialen, mooie meubels en dacht heel goed mee. Het is echt heel mooi geworden. En Robbert nam veel werk uit handen doordat hij z’n eigen netwerk aan vakmensen mee bracht. Kon echt heel veel overlaten en is daarmee helemaal goed gekomen ! Aanrader voor iedereen die een huis mooi, sfeervol en gezellig wil inrichten !'

Top Floor Apartment Den Haag Eetkamer interieur design Robbert Lagerweij

TOP FLOOR APARTMENT DEN HAAG

‘ Robbert heeft me super goed geholpen bij ontwerp en inrichting van nieuwe appartement. Snapte mijn smaak, mijn voorkeuren en kwam met mooie materialen, mooie meubels en dacht heel goed mee. Het is echt heel mooi geworden. En Robbert nam veel werk uit handen doordat hij z’n eigen netwerk aan vakmensen mee bracht. Kon echt heel veel overlaten en is daarmee helemaal goed gekomen ! Aanrader voor iedereen die een huis mooi, sfeervol en gezellig wil inrichten !'

TOP FLOOR APARTMENT DEN HAAG

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant Chris, CFO bij een van Nederlands grootste telecomondernemingen heeft op het Willemspark in Den Haag twee appartementen boven elkaar gekocht en Robbert Lagerweij Interior Design gevraagd hier een thuis van te maken. Onze klant wilde graag, vanwege zijn drukke baan, de interieurvormgeving de aanpassingen van deze recent geheel verbouwde/gerenoveerde appartementen aan ons overlaten.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht samen met zijn klant naar een duurzame en originele interieur combinatie die recht deed aan de grote stijlvolle ruimtes en de hedendaagse en moderne woonwensen en smaak van de klant. Robbert heeft dit in een uniek interieurontwerp weten te vangen. Het interieurontwerp kon naadloos geïntegreerd worden door een paar verbouwingen/aanpassingen van en in het appartement

Robbert en zijn (bouw)team zijn gepassioneerd aan het werk gegaan met o.a. het interieur schilder-, en behangwerk, het bouwen van op maat gemaakte zitplaats in de vensterbank met kastruimte er onder in de woonkamer en schuifdeuren op maat met een origineel behang om de tweede keuken in het appartement aan het zicht te onttrekken in de TV kamer,  het aanbrengen van sfeervolle en functionele verlichting, de gordijnen op maat en het samenbrengen van en zoektocht naar nieuw en vintage meubilair en decoratieve objecten voor de aankleding.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van eigentijds stijlvol modern met een subtiele klassieke toets.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Kastenwand op maat Noordwijk interieur design Robbert Lagerweij

KASTENWAND OP MAAT NOORDWIJK

‘Robbert houdt er de vaart in en wordt snel concreet. Hij drong zijn mening niet op. Gaf enkele opties als suggestie en vervolgens konden wij daaruit kiezen.'

KASTENWAND OP MAAT NOORDWIJK

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant, een telg uit een van Nederlands meest gerenommeerde families van scheepsbouwers, had de wens om de scheepsmodellen collectie/verzameling van haar vader op een stijlvolle manier in haar huis in Noordwijk, tentoon te stellen. Zij en haar man vonden het moeilijk koers te bepalen hoe de scheepsmodellen in hun interieur/huis het beste tot zijn recht te laten komen.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht naar een duurzame en originele manier die recht deed aan het bestaande interieur, de woonwensen en smaak van de bewoners. Robbert heeft dit in een uniek kastenwandontwerp weten te vangen. Het kastontwerp kon uiteindelijk mooi geïntegreerd worden in de grote centrale hal van het huis.

Robbert en een van zijn vaste meubelmakers zijn gepassioneerd aan het werk gegaan met een ontwerp en daarna de bouw van de kastenwand waar ieder scheepsmodel een eigen vak op maat heeft gekregen met afzonderlijke functionele en sfeervolle verlichting.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van een klassieke maar zeker ook strak eigentijdse “look & feel”, die naadloos past in de ruimte.

For more information about what Robbert Lagerweij Interior Design can do for you, please do not hesitate   to contact   us. We are happy to help.

T'Duyfrak Valkenburg II Binnenhuisarchitect Den Haag interieur design Robbert Lagerweij

T’DUYFRAK VALKENBURG I

‘Robbert houdt er de vaart in en wordt snel concreet. Hij drong zijn mening niet op. Gaf enkele opties als suggestie en vervolgens konden wij daaruit kiezen.'

T’DUYFRAK VALKENBURG I

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design kreeg van de bewoners (een gezin met twee tiener dochters) de vraag een interieurontwerp te maken dat hun moest overtuigen in hun huidige woning te blijven, aangezien er ook het idee was misschien na elf jaar te gaan verhuizen.

Het interieur moest voor hen naast de al bestaande elementen vooral een evenwichtige, warme en modern eigentijdse uitstraling krijgen. Hierin slaagde Robbert met een compleet interieurdesignplan en de klant besloot dan ook enthousiast het ontwerp door Robbert en zijn (bouw) team uit te laten voeren.

Het familiehuis in de wijk t’Duyfrak aan de Rijn te Valkenburg (bij Leiden) heeft gedurende een vijf maanden durende verbouwing een gehele metamorfose ondergaan.

Het team van interieurprofessionals van RL-ID heeft naast o.a. het stuc-, en schilderwerk, meubels en accessoires, origineel behang, aanleg gashaard en diverse o.a. door RL-ID zelf ontworpen en op maat gemaakte verlichting aangebracht.

Hierdoor is een uniek, hedendaags functioneel, sfeervol en gezellig interieur ontstaan.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft Robbert Lagerweij Interior Design o.a. gebruik gemaakt van:

Farrow&Ball verf, kleur Elephant’s Breath voor de muren, kussens van RL-ID. Vloerkleed van EBRU. Diverse verlichting zoals de eiken koof-, of baklamp met spots in de keuken voor boven het kookeiland naar eigen RL-ID ontwerp en behang uit de collectie van Elements of Interior.

Voor meer informatie over wat RL-ID voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

T'Duyfrak Valkenburg II Interior designer Den Haag interieur design Robbert Lagerweij

T’DUYFRAK VALKENBURG II

‘De ondersteuning is superfijn. Robbert pleegt veelvuldig overleg. Als iets niet kan, hoor je dat ook direct en komt hij met een alternatief.'

T’DUYFRAK VALKENBURG I

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design kreeg van de bewoners (een gezin met twee tiener dochters) de vraag een interieurontwerp te maken dat hun moest overtuigen in hun huidige woning te blijven, aangezien er ook het idee was misschien na elf jaar te gaan verhuizen.

Het interieur moest voor hen naast de al bestaande elementen vooral een evenwichtige, warme en modern eigentijdse uitstraling krijgen. Hierin slaagde Robbert met een compleet interieurdesignplan en de klant besloot dan ook enthousiast het ontwerp door Robbert en zijn (bouw) team uit te laten voeren.

Het familiehuis in de wijk t’Duyfrak aan de Rijn te Valkenburg (bij Leiden) heeft gedurende een vijf maanden durende verbouwing een gehele metamorfose ondergaan.

Het team van interieurprofessionals van RL-ID heeft naast o.a. het stuc-, en schilderwerk, meubels en accessoires, origineel behang, aanleg gashaard en diverse o.a. door RL-ID zelf ontworpen en op maat gemaakte verlichting aangebracht.

Hierdoor is een uniek, hedendaags functioneel, sfeervol en gezellig interieur ontstaan.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft Robbert Lagerweij Interior Design o.a. gebruik gemaakt van:

Farrow&Ball verf, kleur Elephant’s Breath voor de muren, kussens van RL-ID. Vloerkleed van EBRU. Diverse verlichting zoals de eiken koof-, of baklamp met spots in de keuken voor boven het kookeiland naar eigen RL-ID ontwerp en behang uit de collectie van Elements of Interior.

Voor meer informatie over wat RL-ID voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Interieurstylist alphen aan den rijn

PARKSINGEL OEGSTGEEST 1

‘Robbert is een echte betrouwbare professional met goede contacten met de juiste vakmensen. Hij staat voor luxe, kwaliteit en service.'

Parksingel Oegstgeest 1

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant, een jong stel met hun eerste kindje, heeft in de nieuwe wijk Parksingel in Oegstgeest een huis laten bouwen in de karakteristieke jaren 1880 a 1910 stijl. Het echtpaar vond het lastig koers te bepalen wat betreft hun interieurvormgeving bij dit nieuwe huis, zeker voordat er nog maar een paal in de grond zat.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht samen met de bewoners naar een duurzame en originele interieur combinatie die recht deed aan de stijlperiode van het exterieur van het huis en de hedendaagse en moderne woonwensen en smaak van de nieuwe bewoners. Robbert heeft dit in een uniek interieurontwerp weten te vangen. Het interieurontwerp kon hierdoor ook geïntegreerd worden in de bouw van het huis zodat er achteraf geen verrassingen waren.

Robbert en zijn (bouw)team zijn gepassioneerd aan het werk gegaan na de oplevering van het nieuwbouwhuis met o.a. het interieur schilder-, en behangwerk, diverse mooie houten vloeren, het bouwen van een gashaard/schouw en kastenwand met zitplaatsen op maat en het aanbrengen van sfeervolle en functionele verlichting, de gordijnen op maat en het samenbrengen van en zoektocht naar nieuw en vintage meubilair.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van klassiek en eigentijds met een subtiele vintage toets.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft RL-ID gebruik gemaakt van:

FARROW&BALL verf, kleur Elephant’s Breath, meubel-, en gordijnstoffen van DESIGNS OF THE TIME en GANCEDO en origineel behang van het Britse COLE&SON.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

PARKSINGEL OEGSTGEEST 2

‘Robbert is een echte betrouwbare professional met goede contacten met de juiste vakmensen. Hij staat voor luxe, kwaliteit en service.'

Parksingel Oegstgeest 1

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant, een jong stel met hun eerste kindje, heeft in de nieuwe wijk Parksingel in Oegstgeest een huis laten bouwen in de karakteristieke jaren 1880 a 1910 stijl. Het echtpaar vond het lastig koers te bepalen wat betreft hun interieurvormgeving bij dit nieuwe huis, zeker voordat er nog maar een paal in de grond zat.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht samen met de bewoners naar een duurzame en originele interieur combinatie die recht deed aan de stijlperiode van het exterieur van het huis en de hedendaagse en moderne woonwensen en smaak van de nieuwe bewoners. Robbert heeft dit in een uniek interieurontwerp weten te vangen. Het interieurontwerp kon hierdoor ook geïntegreerd worden in de bouw van het huis zodat er achteraf geen verrassingen waren.

Robbert en zijn (bouw)team zijn gepassioneerd aan het werk gegaan na de oplevering van het nieuwbouwhuis met o.a. het interieur schilder-, en behangwerk, diverse mooie houten vloeren, het bouwen van een gashaard/schouw en kastenwand met zitplaatsen op maat en het aanbrengen van sfeer en functionele verlichting, de gordijnen op maat en het samenbrengen van en een zoektocht naar nieuw én vintage meubilair.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van klassiek en eigentijds met een subtiele vintage toets.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft RL-ID gebruik gemaakt van:

FARROW&BALL verf, kleur Elephant’s Breath, meubel-, en gordijnstoffen van DESIGNS OF THE TIME en GANCEDO en origineel behang van het Britse COLE&SON.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.