Black Edition

Black Edition

Robbert Lagerweij Interior Design kan u het exclusieve meubel-, en interieurstoffenmerk “Black Edition” van het Britse stoffenhuis ROMO aanbieden. 

Deze Black Edition stoffencollectie biedt een veelzijdige look van stoffering, weeft gekleurd met een medley van grijs en warme neutrale tinten met accenten van metallic en hints in levendige kleuren.

Een verscheidenheid aan technieken, weefsels, fluweel en foliedruk geeft deze overwegend effen interieurstoffen hun prachtige en onderscheidende vermogen.

Mogelijkheden

Robbert kan u een ruime keuze gordijn-, en meubelstoffen van Black Edition aanbieden. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel-, of gordijnstoffen. Hiermee blijft alles in één hand. Wij informeren u graag over deze service, als ook over onze andere interieur-, en meubelstofmerken.

Meer informatie over Black Edition?

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis www.romoblack.com.

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Interieurstylist den haag
Op maat naar uw wens

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina