Kenny&Mason

Kenny&Mason

Robbert Lagerweij Interior Design kan u exclusief het Britse merk Kenny&Mason aanbieden. Kenny&Mason is een producent van high end sanitaire producten voor badkamer- en keukeninterieurs. Het vakmanschap verzekert een topkwaliteit van tijdloze producten die een meerwaarde kunnen bieden aan elk interieur. Het uitgebreid assortiment bestaat uit kranen, baden, wastafels, douches, toiletten, radiators, etc.

Achtergrond

Het merk werd in 1911 opgericht in de regio rond Birmingham, het hart van de Engelse koperwerkindustrie. Sinds de 18e eeuw verwierf deze regio een uitstekende reputatie in de klassieke sanitairindustrie vanwege hun mix van uitstekende prestaties en ongelooflijke visuele aantrekkingskracht.

Elk Kenny&Mason product wordt met de hand afgewerkt door bekwame vakmensen in een van onze fabrieken. Een Kenny&Mason kraan kost uren intensief handwerk en testen. Daarom heeft elk product zijn eigen ziel.

Klassieke kraan van Kenny&Mason badkamer ontwerp in Leiden interieur design Robbert Lagerweij
Keukenkraan van Kenny&Mason Keuken ontwerp in Leiden interieur design Robbert Lagerweij

Mogelijkheden

Het merk beschikt over een ijzersterke maatwerk afdeling die steeds tot het uiterste wil gaan om specifieke wensen van de klanten tegemoet te komen door bv verschillende finishes en personalisatie.

Meer informatie

Het Kenny&Mason assortiment biedt producten voor tijdloze interieurs wereldwijd. Steeds met trots aangeboden onder het Kenny&Mason label dat staat voor absolute topkwaliteit. Als u nog vragen heeft neemt u dan gerust contact op met RL-ID en of bekijkt u de collectie en bijkomende informatie op de Kenny&Mason website www.kenny-mason.com

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Badkamer radiator van Kenny&Mason badkamer ontwerp in Noordwijk interieur design Robbert Lagerweij
Op maat naar uw wens

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina