TOP FLOOR APARTMENT DEN HAAG

‘ Robbert heeft me super goed geholpen bij ontwerp en inrichting van nieuwe appartement. Snapte mijn smaak, mijn voorkeuren en kwam met mooie materialen, mooie meubels en dacht heel goed mee. Het is echt heel mooi geworden. En Robbert nam veel werk uit handen doordat hij z’n eigen netwerk aan vakmensen mee bracht. Kon echt heel veel overlaten en is daarmee helemaal goed gekomen ! Aanrader voor iedereen die een huis mooi, sfeervol en gezellig wil inrichten !'

TOP FLOOR APARTMENT DEN HAAG

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant Chris, CFO bij een van Nederlands grootste telecomondernemingen heeft op het Willemspark in Den Haag twee appartementen boven elkaar gekocht en Robbert Lagerweij Interior Design gevraagd hier een thuis van te maken. Onze klant wilde graag, vanwege zijn drukke baan, de interieurvormgeving de aanpassingen van deze recent geheel verbouwde/gerenoveerde appartementen aan ons overlaten.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht samen met zijn klant naar een duurzame en originele interieur combinatie die recht deed aan de grote stijlvolle ruimtes en de hedendaagse en moderne woonwensen en smaak van de klant. Robbert heeft dit in een uniek interieurontwerp weten te vangen. Het interieurontwerp kon naadloos geïntegreerd worden door een paar verbouwingen/aanpassingen van en in het appartement

Robbert en zijn (bouw)team zijn gepassioneerd aan het werk gegaan met o.a. het interieur schilder-, en behangwerk, het bouwen van op maat gemaakte zitplaats in de vensterbank met kastruimte er onder in de woonkamer en schuifdeuren op maat met een origineel behang om de tweede keuken in het appartement aan het zicht te onttrekken in de TV kamer,  het aanbrengen van sfeervolle en functionele verlichting, de gordijnen op maat en het samenbrengen van en zoektocht naar nieuw en vintage meubilair en decoratieve objecten voor de aankleding.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van eigentijds stijlvol modern met een subtiele klassieke toets.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.