GP & J Baker

GP & J Baker

Robbert Lagerweij Interior Design kan u trots het Britse, stijlvolle en verfrissende interieurstoffen– en behangmerk GP&J Baker en Baker Lifestyle aanbieden.

Achtergrond

Opgericht in 1884 door de broers George Percival en James Baker, produceert GP&J Baker prachtige interieurstoffen-prints en weeft het al meer dan 100 jaar. De interieurstof ontwerpen uit deze rijke bron zijn vakkundig aangepast om te voldoen aan de huidige tijd.

Mogelijkheden

Robbert Lagerweij presenteert u graag de exclusieve meubel-, en gordijnenstoffen en behangcollecties van GP&J Baker en Baker Lifestyle in uw eigen interieur bij u thuis. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de gordijn of meubelstof. Hiermee blijft alles in één hand.

Meer informatie

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis GP&J Baker op: www.gpjbaker.com.

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Interieurstylist den haag
Op maat naar uw wens

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina