KASTENWAND OP MAAT NOORDWIJK

‘Robbert houdt er de vaart in en wordt snel concreet. Hij drong zijn mening niet op. Gaf enkele opties als suggestie en vervolgens konden wij daaruit kiezen.'

KASTENWAND OP MAAT NOORDWIJK

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant, een telg uit een van Nederlands meest gerenommeerde families van scheepsbouwers, had de wens om de scheepsmodellen collectie/verzameling van haar vader op een stijlvolle manier in haar huis in Noordwijk, tentoon te stellen. Zij en haar man vonden het moeilijk koers te bepalen hoe de scheepsmodellen in hun interieur/huis het beste tot zijn recht te laten komen.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht naar een duurzame en originele manier die recht deed aan het bestaande interieur, de woonwensen en smaak van de bewoners. Robbert heeft dit in een uniek kastenwandontwerp weten te vangen. Het kastontwerp kon uiteindelijk mooi geïntegreerd worden in de grote centrale hal van het huis.

Robbert en een van zijn vaste meubelmakers zijn gepassioneerd aan het werk gegaan met een ontwerp en daarna de bouw van de kastenwand waar ieder scheepsmodel een eigen vak op maat heeft gekregen met afzonderlijke functionele en sfeervolle verlichting.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van een klassieke maar zeker ook strak eigentijdse “look & feel”, die naadloos past in de ruimte.

For more information about what Robbert Lagerweij Interior Design can do for you, please do not hesitate   to contact   us. We are happy to help.