Designs Of The Time

Belgisch topmerk: Designs Of The Time

Robbert Lagerweij Interior Design kan u het zuivere Belgische stoffenmerk “Designs of the Time” aanbieden. Elk seizoen wint deze collectie van de Belg Yvan Puylaert aan kracht.

Mogelijkheden

De gehele stoffencollectie baadt in eenzelfde kleurenharmonie en laat toe dat alle meubel-, en gordijnstoffen eindeloos onderling gecombineerd kunnen worden. Het stoffenhuis “Designs of the Time” kiest zeer bewust voor zuivere kwaliteitsstoffen en ze proberen zo een boeiende, persoonlijke en pure interieur stoffencollectie samen te stellen. Dat is niet alleen een manier van werken, “it’s a way of living.”

Robbert Lagerweij kan u een ruime keuze gordijn-, en meubelstoffen van Designs of the Time aanbieden. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel-, of gordijnstoffen. Hiermee blijft alles in één hand. Wij informeren u graag over deze service, als ook over onze verschillende andere interieur- en meubelstof-merken.

Meer informatie over Designs Of The Time

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis “Designs of the Time” op: www.designsofthetime.be.

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Interieurstylist den haag
Op maat naar uw wens

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina