VILLA 17DE -EEUWSE STIJL DEN HAAG

“Wij hebben Robbert Lagerweij ingeschakeld na de aankoop van ons nieuwe huis. Wij hebben aan Robbert en zijn team naast het ontwerpplan ook de uitvoering over gelaten. Doordat alles in een hand was onder Robbert zijn leiding en supervisie hebben we ons ook nooit zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de vaklieden die voor de bouwwerkzaamheden van en in ons huis bezig waren. Daarnaast is Robbert erg flexibel met zijn tijd. We zijn erg tevreden en trots op het eindresultaat. We kunnen Robbert dan ook zeer aanbevelen.”

Villa 17de -eeuwse stijl Den Haag

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant, CEO Nederland bij een van Azië’ grootste telecomondernemingen heeft in Den Haag een 12 jaar oude villa in Hollandse 17de stijl gekocht en Robbert Lagerweij Interior Design gevraagd hier hun thuis van te maken. Onze klant wilde graag, de renovatie, de interieurvormgeving en andere aanpassingen aan ons bouw-, en interieurteam overlaten.

Robbert Lagerweij nam deze uitdaging graag aan en zocht samen met zijn klant naar een duurzame en originele interieur combinatie die recht deed aan de grote stijlvolle ruimtes en de hedendaagse en moderne woonwensen en smaak van de klant. Robbert heeft dit in een uniek interieurontwerp weten te vangen. Het interieurontwerp kon naadloos geïntegreerd worden door een paar verbouwingen/aanpassingen van en in het huis.

Robbert en zijn (bouw)team zijn gepassioneerd aan het werk gegaan met o.a. het interieur schilder-, en behangwerk, nieuwe vloeren en trapbekleding, de gehele interieurbouw op maat qua kastenwanden, bedden en werkplekken, het aanbrengen van sfeervolle

en functionele verlichting, de gordijnen/raambekleding en het samenbrengen van en zoektocht naar nieuw en vintage meubilair en decoratieve objecten voor de aankleding.

Het resultaat is een onovertroffen, spannende mix van eigentijds stijlvol modern met een subtiele klassieke toets die recht doet aan de sfeer van het huis.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft RL-ID o.a. gebruik gemaakt van:
FARROW&BALL verf voor de wanden, meubel-, en gordijnstoffen van JAMES HARE, origineel behang van het Franse LALIEVRE PARIS, eetkamertafel-, stoelen en hoeksofa van KEIJSER & CO en de interieurbouw op maat van kasten, bedden en werkplekken ontwerp en uitvoering door RL-ID.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.