Diensten

Verlichtingsplan

Wij ontwerpen

Moderne verlichting oplossingen.

Een doordacht lichtplan is functioneel, prettig in gebruik en draagt in hoge mate bij aan de ambiance van de ruimte(s). Een verlichtingsplan is een uitgebreid plan met advies dat gezamenlijk afgestemd wordt aan de hand van uw wensen en voorkeuren, de functie en het gebruik van de ruimte(s).

LED is een afkorting van Light Emitting Diode en is een elektronische component, ook wel halfgeleider genoemd. De belangrijkste eigenschappen van LED verlichting zijn het lage stroomverbruik, de lage warmteontwikkeling (ze worden niet zo heet) en de duurzaamheid.

Naast LED peertjes bestaan er ook LED strips waarmee mooie indirecte verlichtings- effecten gecreëerd kunnen worden. De eerste generatie LED-lampen gaven koud, wit licht. Maar dit is door de jaren heen flink ontwikkeld. U kunt nu kiezen uit extra warm wit, warmwit, koudwit, RGB en filament-lichtkleuren. Voor elke ruimte en situatie is er een juiste LED-lichtkleur beschikbaar. Neemt u gerust contact met ons op voor advies, wij helpen u graag.

Plafondverlichting is een belangrijk onderdeel als het gaat om de sfeer in huis. Een interieur is niet compleet zonder zorgvuldig gekozen verlichting. Een aantal slim en goed gekozen lampen maken het verschil. Het is raadzaam om hier goed over na te denken voor u op zoek gaat naar lampen; iedere ruimte heeft namelijk een eigen functie.

Bij de keuze voor plafondverlichting heeft u keuze uit diverse stijlen lampen met verschillende sfeervolle eigenschappen. Iedere ruimte krijgt zo een eigen lichtbeeld. U kunt een woon-, of werkkamer verlichten met spots of met plafondlampen die zorgen voor een algemene verlichting. Door het gebruik van een dimmer kunt u spelen met licht; van mooi warm licht tot feller licht om te werken.

De keuze voor de juiste verlichting en het type lampen is essentieel voor het eindresultaat. Het type lamp dat u kiest voor de plafondverlichting moet passen bij de ruimte die u wilt verlichten. Plafondverlichting voor de woonkamer moet vaak aan andere eisen voldoen dan die van de badkamer of het kantoor. Laat u zich door ons adviseren, wij helpen u graag de juiste keuzes te maken.

Verlichting is niet alleen maar functioneel, maar moet juist ook een decoratieve functie hebben in een interieur. Decoratieve verlichting kan naast het functionele ook uw interieur verfraaien en soms nét die laatste details af maken. Decoratieve verlichting heeft het beste van beiden. Van kroonluchters, tot tijdloze of eigentijdse hang of plafond lampen, vloer en tafellampen in alle stijlen en vormen. Decoratieve verlichting is er voor elk budget. Wilt u uw decoratieve verlichting het best tot zijn recht laten komen? Maakt u dan een afspraak met ons voor een persoonlijk en betrouwbaar lichtadvies.

Wij plannen en nemen het u uit handen

Functionele, stijlvolle en praktische adviezen.

Personal assistent op het interieur gebied

Van idee tot uitvoering

Maatwerk & Vakmanschap

We kiezen en combineren alleen wat aansluit op uw wens.

Het verlichtingsadvies wordt ontwikkeld rekening houdend met de technische mogelijkheden van de ruimte(s) en uw budget.

Als onderdeel van het op maat gemaakte lichtplan bestaat er de mogelijkheid om de verschillende voorgestelde armaturen in uw eigen leef- en of werkruimte(s) te testen. Op deze manier begint een plan op papier te leven. Het tarief voor een  lichtplan is €295,- voor twee uur advies bij u thuis. Dit is inclusief een uitgewerkt basis lichtplan.

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op over onze mogelijkheden en uw specifieke vragen. Wij helpen u graag.

Plan uw kennismakingsgesprek.
Bel: +31 (0) 6 28634813

Neem contact op
C. Walters, Voorschoten

C. Walters, Voorschoten

Expert in het bespreken van ontwerpstijlen van over grenzen en verschillende continenten heen.

"Nadat wij vanuit de VS naar Voorschoten verhuisde was het voor ons moeilijk om onze weg te vinden hoe wij ons huis in moesten richten. Robbert heeft ons echt geholpen de juiste keuzes te maken, mooie en kwalitatieve producten en materialen uit te zoeken en een origineel en persoonlijk  interieur op te bouwen. Wij waardeerdeRead More

Gerelateerde diensten: