Interieuradvies Leiden

INTERIEURADVIES OP MAAT IN LEIDEN

Is uw woonhuis of kantoor toe aan een nieuw interieur? Heeft u al vele jaren dezelfde interieurstijl in huis en bent u hier eigenlijk helemaal op uitgekeken? Dan is het een goed idee om eens een interieur professional naar uw inrichting te laten kijken. Voor professioneel interieuradvies in Leiden neemt u vandaag nog contact op met RL-ID, Robbert Lagerweij Interior Design. Voor ons is ieder mens uniek en wij helpen dan ook graag iedereen aan een interieur dat helemaal bij hun persoonlijkheid past. Wij nemen uw wensen als ons vertrekpunt en gaan dan samen met u op zoek naar het interieur waar u echt gelukkig van wordt. We hebben voor al uw interieur wensen een team aan interieur professionals voor u klaarstaan.

Klik op de knop om af te spelen

Interieuradvies leiden

Interieuradviseur aan huis in Leiden?

Interieuradvies van RL-ID begint met een afspraak aan huis. Hierin kan de interieuradviseur zien hoe uw woning of kantoor eruit ziet. Op basis van uw wensen maakt de interieuradviseur vervolgens een persoonlijk plan. We zijn ervan overtuigd dat u zich pas echt prettig voelt in een interieur dat aan al uw wensen voldoet. Op onze website ziet u voorbeelden van eerdere interieurs die wij ontworpen hebben. Hier kunt u een goed beeld bij krijgen wat wij u te bieden hebben. U bent ook van harte welkom om contact met ons op te nemen voor een afspraak. We bekijken dan samen met u wat u graag terug zou willen zien in uw interieur. En daarbij kunt u zich ook door ons laten verrassen. In ons gesprek proberen wij uw persoonlijkheid en smaak te doorgronden, aan de hand waarvan we voor u aan de slag gaan.

Interieuradvies regio Leiden

Voor advisering voor interieur in en rondom Leiden neemt u contact op met RL-ID. Als wij aan de slag gaan om voor u een interieur te ontwerpen, dan maken we hierbij gebruik van louter de beste materialen en vakmensen. We werken samen met betrouwbare en originele interieurmerken en producten en weten precies wat er allemaal op u af kan komen bij het opnieuw inrichten van een interieur van een woonhuis of bv een kantoorruimte. We kijken samen met u naar uw (t)huis- en of werkruimte om te zien wat hier allemaal mogelijk is en waarin wij u kunnen ondersteunen. Meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Benieuwd naar een samenwerking?

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Robbert Lagerweij Interior Design
  • Sint Pancrassteeg 9C, 2312 KL Leiden
  • 06 28634813

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina