Diensten

Werkwijze

Van volledige renovaties tot kleinschalige projecten

Wij creëren met zorg en professionaliteit.

Van volledige renovaties tot kleinschalige projecten: RL-ID kan de ontwikkeling hiervan stapsgewijs voor u aanpakken en uitvoeren. Wij bieden u een pakket op maat aan; u kunt zelf kiezen welke elementen van het interieurplan voor u belangrijk zijn en u door RL-ID wilt laten verzorgen en/of uitvoeren.

Werkwijze

Persoonlijk plan

We starten altijd met een oriënterend kennismakingsgesprek in uw eigen woon- of werkomgeving. Robbert komt dan persoonlijk met u kennismaken. Hij zal de locatie bekijken, uitvoerig uw woonwensen bespreken en zijn eerste visie en ideeën hierop geven. Ook wordt er besproken welke meubelstukken in het interieur blijven en wat eventueel vervangen kan worden. Een zoekopdracht aan Robbert kan hier een onderdeel van zijn.

U ontvangt vervolgens een uitgeschreven basisplan/verslag met zijn advies omtrent de indeling van de ruimte(s), het materiaal- en kleurgebruik, de verlichting en raamdecoraties.

Deze eerste fase is erg belangrijk; uw vragen en wensen zijn immers het vertrekpunt van een nieuw interieurplan! Dit kennismakingsgesprek wordt voor u uitgewerkt in een basisplan/verslag op papier.

Interieuradvies leiden

Totaalplan

Dit plan kan verder worden uitgewerkt tot een totaalplan zodat u de mogelijkheid heeft om een volgende fase in te gaan met RL-ID waarin het nieuwe design én uitvoering van het interieurplan stap voor stap wordt uitgewerkt. Hierin wordt, tezamen met u, het gehele plan in detail uitgewerkt. De stoffen worden voorgesteld, de armaturen geselecteerd en de meubels en muurkleuren uitgekozen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een gezamenlijk bezoek te brengen aan de fabrikant van diverse merken van bijvoorbeeld banken om de juiste stof, met het juiste pootje in de juiste kleur, hoogte en kussendikte uit te zoeken. Of de meest passende houtnerf en kleur van een nieuwe vloer te selecteren op de werkplaats.

Robbert kan zijn uitgebreide netwerk en kennis in de kunst- en antiekhandel gebruiken om een origineel kunst en of antiek object /meubelstuk voor u te vinden.

Uitvoering

Ook de uitvoeringsfase wordt als onderdeel van het totaalpakket meegenomen. Dit houdt in dat er in het RL-ID  bouwteam wordt samengewerkt met de verschillende interieurspecialisten, aannemer(s) en vakmensen als schilders, stukadoors en parketteurs. RL-ID kan hiervoor het volledige project advies management  verzorgen.

Onze ervaring leert dat er door deze werkwijze en samenwerking het beste resultaat verkregen wordt. Uw wensen, het designplan van RL-ID enerzijds, en de mogelijkheid die bijvoorbeeld een aannemer anderzijds heeft, zullen beter op elkaar afgestemd worden.

Uiteraard kan RL-ID indien gewenst het totaalplan gefaseerd uitvoeren.

Plan een kennismaking gesprek. Bel ons: +31 (0) 6 28634813

Bel ons op elk moment van 10.00 – 21.00 ma-za

C. Walters, Voorschoten

C. Walters, Voorschoten

Expert in het bespreken van ontwerpstijlen van over grenzen en verschillende continenten heen.

"Nadat wij vanuit de VS naar Voorschoten verhuisde was het voor ons moeilijk om onze weg te vinden hoe wij ons huis in moesten richten. Robbert heeft ons echt geholpen de juiste keuzes te maken, mooie en kwalitatieve producten en materialen uit te zoeken en een origineel en persoonlijk  interieur op te bouwen. Wij waardeerdeRead More

Gerelateerde diensten: