Ian Sanderson

Engels topmerk: Ian Sanderson

Ian Sanderson Fabrics is een Engels familiebedrijf, opgericht in 1962 door Ian Sanderson. Ian Sanderson is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stoffen voor interieurs. Ian Sanderson heeft een prachtige verzameling van geweven en bedrukt textiel, voornamelijk geproduceerd in Europa. Het voortdurende succes van dit unieke stoffenmerk is hun vermogen om een individuele lifestyle look te creëren.

Achtergrond

Ian Sanderson’s populaire dupions, fluwelen stoffen en andere weefsels, zoals klassieke damasten, geweven semi effen stoffen en de vele beroemde streepstoffen ontwerpen uit de jaren 1980, die nu nog steeds actueel zijn. Sanderson ontwierp en vervaardigde mooie en unieke stoffen voor zijn cliënten en trok daardoor gelijk vanaf het eerste begin nieuwe interieurontwerpers zoals Nina Campbell en Tricia Guild aan.

Mogelijkheden van Ian Sanderson

Robbert Lagerweij Interior Design kan u een ruime keuze gordijn-, en meubelstoffen van Ian Sanderson aanbieden. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel-, en of gordijnstoffen. Hiermee blijft alles veilig in één hand. Wij informeren u graag over deze service, als ook over onze andere interieur-, en meubelstofmerken.

Meer informatie

Wilt u nog meer informatie over de meubel-, en gordijnstoffen van Ian Sanderson, neemt u dan even contact met ons op of kijkt u op: http://www.iansanderson.co.uk/

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Interieurstylist den haag
Op maat naar uw wens

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina