Volevatch

Volevatch

Robbert Lagerweij Interior Design werkt bijna 10 jaar in zijn interieurprojecten graag met de exclusieve en originele producten van het merk Volevatch Paris. Dit exclusieve Franse merk van kraanwerk, accessoires en sanitair meubilair voor badkamerkeuken en dressing kan uw interieur de ultieme ‘finishing touch’ geven. De uitgebreide collectie van Volevatch is hoogstaand van kwaliteit en exclusief van uitstraling.

Achtergrond

De Volevatch collectie wordt in Frankrijk gemaakt met veel gevoel voor esthetiek en vakkennis door gerenommeerde vakmensen in de eigen fabriek. Volevatch heeft een tijdloze, uitgebreide en luxe collectie van kranen, sanitair, accessoires en radiatoren.

Mogelijkheden

Robbert Lagerweij en het team van badkamer-technici van Volevatch kunnen in samenspraak met u als klant, inspelen op al uw persoonlijke interieur wensen. Alles kan op maat worden aangepast aan uw badkamer-, en of keukeninterieurHet merk heeft door de jaren heen diverse gerenommeerde prijzen gewonnen. Het is in Frankrijk o.a. erkend met het predicaat ‘Onderneming met een levend patrimonium’ door het Franse ministerie van Economie sinds 2006. Dit vanwege het in stand houden en doorgeven van ambachtelijke producten van hoge kwaliteit en het leveren van goede service.

Meer informatie over het merk?

De Volevatch productie combineert zorgvuldig ambachtelijke en of industriële arbeid en moderne techniek en hanteert strenge maatstaven qua kwaliteit van grondstoffen, uitvoering en afwerking. De collectie sanitair meubilair voor badkamer en keuken bestaat uit een authentieke en klassieke, maar ook een moderne strakke lijn. Een impressie van de producten van Volevatch Paris kunt u zien op www.volevatch.fr. Neemt u gerust contact op met Robbert Lagerweij Interior Design, wij informeren u graag.

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Interieurstylist den haag
Op maat naar uw wens

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven, bezoek dan deze pagina