GRACHTENPAND LEIDEN

"Doordat het projectmanagement volledig in handen van RL-ID was is er in een relatief korte tijd gigantisch veel werk verzet. Dat hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen en het gaf ons de rust om ons te blijven richten op ons werk en gezinsleven.”

GRACHTENPAND LEIDEN

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design werd gevraagd om een advies en een ontwerp te maken voor een nieuwe keuken en de woonvertrekken, hal en zolderverdieping van een monumentaal grachtenpandje en dit ook met zijn team voor de klant in Leiden uit te voeren.

Een belangrijk vertrekpunt voor Robbert Lagerweij bij de ontwikkeling van het nieuwe ontwerp was de vraag van de klant, dat de ‘look and feel‘ van keuken en woonvertrekken moest passen in de karakteristieke sfeer van het pand.

Het keuken-, en woonkamerdesign heeft een klassiek tijdloze en luxe uitstraling gekregen. Door de combinatie van het zwart stenen aanrechtblad en de in de muurkleur uitgevoerde fronten/keukenkastdeuren en lades met het solide brons/koperen beslag, is er een spannende combinatie ontstaan. De boven keukenkastjes met klassieke geruite glazen deurtjes boven het aanrechtblad met verlichting geven extra opbergruimte en lichten het werkblad uit.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.