OEGSTGEEST

‘Onze wens startte met een nieuwe schouw voor onze bestaande openhaard en is organisch gegroeid naar een nieuw interieurplan voor onze woonkamer en eetkamer. We genieten dagelijks van ons comfortabele en gezellige leefhuis.'

OEGSTGEEST 2

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Het klassieke karakter van dit fraaie, vrijstaande jaren ‘20 huis in Oegstgeest tezamen met de klassieke smaak van de bewoners was een belangrijk vertrekpunt voor RL-ID in de ontwikkeling van een nieuw interieurontwerp.

Een originele 18e eeuwse Franse zandstenen schouw  met daarboven een antieke 17e eeuwse Louis XIV spiegel, die speciaal door ons voor onze klant in Parijs is aangekocht, is een ware eyecatcher geworden in dit interieur.

Het nieuwe sierstucwerk op de plafonds en de glas-in-lood ramen refereren naar de jaren 20-stijl.

De frisse groene kleur die Robbert koos, brengt het huis in balans en geeft het een frisse en hedendaagse uitstraling.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft RL-ID gebruik gemaakt van:

FARROW&BALL verf, kleur Cooking Apple Green. Zijde stoffen van JAMES HARE voor o.a. het bekleden van op maat gemaakte lampenkappen en kussens. Meubelstoffen van JANE CHURCHILL. Deur-, en raambeslag van DAUBY.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.