MODERN NIEUW LEYDEN

‘Robbert heeft het vermogen zich goed in zijn klant en diens woonwensen te verplaatsen. Hij komt met verrassende oplossingen voor meubilair, kleurgebruik, raamdecoraties, vloeren en verlichting. Zijn gevoel voor stijl en verhoudingen is groot.'

MODERN NIEUW LEYDEN

INFORMATIE OVER HET PROJECT

De eigenaar van dit unieke en moderne huis aan de rand van de stad Leiden heeft het pand samen met GAAGA architecten ontworpen.

RL-ID heeft het interieurdesign voor zijn rekening genomen.

Voor Robbert was het belangrijk om in zijn interieurontwerp de moderne en rechtlijnige architectuur te combineren met een eigentijd-klassieke design stijl, waardoor er een spannend en uniek interieur is ontstaan, geheel passend bij de persoonlijke stijl van de bewoner. * Foto’s met dank aan primabeeld.nl

Hierbij de referentie van onze klant: F. Ingen Housz, Leiden (NL)

“Robbert heeft het vermogen zich goed in de klant en zijn woonwensen te verplaatsen. Daarbij komt hij met verrassende oplossingen, niet alleen qua meubilair maar ook mbt. Kleuren, raambekleding, vloeren, en lichtplan. Hij heeft een goed gevoel voor stijl en verhoudingen.”

Bij de realisatie van dit interieurproject heeft RL-ID gebruik gemaakt van:

Gordijnstof van IAN SANDERSON (GB), Muurverf van FARROW&BALL (GB) kleur Strong White, Sanitair en kranen van VOLEVATCH (FR), Gordijnroede-rails van BUSCHE (DU), Grof geweven zijdestof van JAMES HARE voor op de op maat gemaakte lampenkappen en ten slotte op de deuren en ramen het beslag van DAUBY (BE).

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.