CANAL HOUSE 1

‘Robbert is een echte betrouwbare professional met goede contacten met de juiste vakmensen. Hij staat voor luxe, kwaliteit en service.'

CANAL HOUSE 1

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design werd gevraagd een uitvoerig interieurontwerp te maken voor de gehele voor- en achterkamer en de serre van dit schitterende Amsterdamse grachtenpand.

Voor dit huis met zijn grote ruimtes en hoge plafonds koos Robbert ervoor in het interieurdesign de grandeur van het klassieke grachtenpand te benadrukken en er een eigentijdse en moderne touch aan te geven. Het samenspel van klassiek en modern maakt het een spannend geheel.

De speciaal ontworpen en afgestemde kleuren van wanden en vloeren zorgen voor een natuurlijke harmonie tussen de grote leefruimtes. De verlichting, originele kunst en (antieke) objecten maken het geheel sfeervol en uniek.

Bij de realisatie van dit interieurproject heeft RL-ID o.a. gebruik gemaakt van:

FARROW&BALL verf, kleur Cooking Apple Green. Naast antiek ook nieuw meubilair van verschillende toonaangevende merken en eigen RL-ID ontwerp. Stoffen van ZINC Textile en BLACK EDITION voor diverse stoffering. Behang van het Britse topmerk GP&J BAKER en JAMES HARE zijde stoffen voor op maat gemaakte lampenkappen.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.