KEUKEN OP MAAT

'Dankzij Robbert hebben wij ons nooit zorgen hoeven maken over de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de vaklieden die voor de aanbouw en afwerking in ons huis aan de slag waren.'

KEUKEN OP MAAT

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design werd gevraagd een interieurontwerp te maken voor een nieuwe keuken en dit ook voor de klant uit te voeren.

Een belangrijk vertrekpunt voor Robbert Lagerweij bij de ontwikkeling van het nieuwe keukenontwerp was de specifieke vraag van de klant, dat de keuken geintegreerd zou worden met het eet,- en woongedeelte van de ruimte.

Ook was er de wens dat de keuken een landelijke, tijdloze en eigentijds luxe uitstraling zou krijgen.

De nieuwe, speciaal door RL-ID ontworpen, ovale keukentafel met massief eiken tafelblad en zwart stalen kruis poot vormt samen met de groene luxe eetkamerstoelen het gezellige middelpunt van het nieuwe interieur.

Bij de realisatie van dit keuken ontwerp heeft Robbert Lagerweij Interior Design o.a. gebruik gemaakt van:

Farrow&Ball verf, kleur Elephant’s Breath voor op de keuken en wanden, grof geweven zijde gordijnstof voor op maat gemaakte blind en lampenkappen van James Hare, 6 eetkamer stoelen van Keijser&Co gestofferd met stof van ROMO, een door RL-ID ontworpen eetkamer tafel met massief eiken blad, gasfornuis van het Britse Falcon en de kraan is van Kenny&Mason.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.