PROFESSORENWIJK LEIDEN

Robbert's persoonlijke aanpak, zijn kennis, ervaring en netwerk helpen om snel tot een mooi en kwalitatief goed resultaat te komen dat 'eigen' voelt. Hij heeft echt oog voor wat past in de ruimte en komt met mooie en verassende voorstellen.

PROFESSORENWIJK LEIDEN

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Tezamen met de bewoners (een jong stel met drie kleine kinderen) was een belangrijk vertrekpunt voor Robbert Lagerweij Interior Design, in de ontwikkeling van een nieuw interieurontwerp, dat naast de functionaliteit het interieur vooral ook een sfeervolle, warme en een modern eigentijdse uitstraling zou krijgen.

Het familiehuis in de vooraanstaande professorenwijk in Leiden heeft een gehele metamorfose ondergaan.

Het team van interieurprofessionals van RL-ID heeft naast het stuc-, en schilderwerk, meubels en accessoires, origineel behang en diverse o.a. door RL-ID zelf ontworpen en op maat gemaakte verlichting aangebracht.

Hierdoor is een uniek, hedendaags functioneel en gezellig interieur ontstaan.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft Robbert Lagerweij Interior Design o.a. gebruik gemaakt van:

Farrow&Ball verf, kleur Elephant’s Breath voor de muren, grof geweven zijde gordijnstof voor op lampenkappen van James Hare. Kussens van RL-ID. Vloerkleed van ICE. Diverse verlichting zoals de eiken kooflamp met spots in de keuken naar eigen RL-ID ontwerp. Behang van het Britse Cole&Son.

Voor meer informatie over wat RL-ID voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.