KEUKEN ONTWERP

'Wij waardeerden Robbert's mening en interieur design visie heel erg en het scheelde ons veel stress dat hij ons veel werk uit handen heeft genomen.'

KEUKEN ONTWERP

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Robbert Lagerweij Interior Design werd gevraagd een interieurontwerp te maken voor een nieuwe keuken en dit ook met zijn team voor de klant uit te voeren.

Een belangrijk vertrekpunt voor Robbert Lagerweij bij de ontwikkeling van het nieuwe keukenontwerp was de specifieke vraag van de klant, dat de keuken het centrale en gezellige middelpunt voor het gezinsleven moest worden.

Ook was er de wens dat het keukendesign een tijdloze en eigentijds luxe uitstraling zou krijgen. Door de combinatie van het wit marmeren aanrechtblad, porseleine wasbak en de donker blauwe keukenkastjes is er een spannende combinatie ontstaan.

De oude ronde, speciaal door RL-ID uitgezochte keukentafel met massief eiken tafelblad vormt het gezellige middelpunt van de nieuwe keuken.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.