CITY APARTMENT

'Robbert heeft ons saaie appartement omgetoverd in een woon- en leefruimte met veel kleur en sfeer. Geniet dagelijks van deze sfeer. Het fijne van Robbert is dat hij echt zijn best doet om zijn klant goed te leren kennen.'

CITY APARTMENT

INFORMATIE OVER HET PROJECT

RL-ID werd gevraagd een nieuw interieurplan te ontwikkelen voor dit prachtige appartement in de binnenstad van Leiden. De opdrachtgever wenste meer eenheid en harmonie tussen de keuken, studeer-, leef-, en slaapvertrekken.

Robbert maakte gebruik van zijn kennis en contacten in de antiek- en interieurwereld en vulde de bestaande (antieke) meubels en decoratieve objecten aan met nieuwe vondsten.

Het resultaat is een prachtig geheel geworden waarin frisse kleuren zijn gebruikt, o.a. sfeerverlichting is aangebracht en een mooie mix van een antiek- en eigentijds interieur volkomen in balans is.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft RL-ID o.a. gebruik gemaakt van:

FARROW&BALL verf, kleur Pavilion Gray. Meubilair van verschillende toonaangevende merken en antiquairs. JAMES HARE zijde stoffen voor de bekleding van op maat gemaakte lampenkappen. DESIGNS OF THE TIME en IAN SANDERSON stoffen voor het bekleden van diverse stoffering, zoals gordijnen en spreien.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.