BADKAMER DESIGN

'De service en ondersteuning van Robbert heeft ons echt enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van alle aspecten van het interieur.'

BADKAMERDESIGN

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Onze klant had, na aankoop van hun nieuwe huis aan de rand van Utrecht, de wens dat in een deel van de master slaapkamer een (tweede) badkamer moest komen. Het team van Robbert Lagerweij Interior Design heeft het ontwerp en de (aan)bouw van deze walk-in badkamer voor zijn rekening genomen.

Voor Robbert was het belangrijk en een uitdaging om met het badkamerontwerp, door de beperkte ruimte toch een eigentijds luxe, functionele en ruimtelijke badkamer neer te zetten.

Deze unieke en luxueuse badkamer op maat heeft naast de marmeren wandtegels ook groene glazuur tegels als contrast en een op maat gemaakt wastafel-meubel met dubbele wasbak en marmeren boven blad. Ook de grijze vloertegels en de vloerverwarming dragen bij aan de heerlijke luxe wellness uitstraling van de badkamer.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.