VERGADERZAAL BAR RESTAURANT PAVLOV

VERGADERZAAL BAR RESTAURANT PAVLOV

'Robbert heeft een fantastisch plan ontwikkeld voor onze vergaderzaal en dit probleemloos uitgevoerd. De ruimte heeft een ware metamorfose ondergaan; onze gasten uit binnen- en buitenland reageren met veel enthousiasme op deze schitterende nieuwe ambiance!'

BAR RESTAURANT PAVLOV

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Voor Bar Restaurant Pavlov (t.o.v. het stadhuis) in Den Haag heeft RL-ID een spannend en niet alledaags interieurontwerp gemaakt voor hun vergaderzaal.

Uitgangspunt was een functionele nieuwe vergadertafel die uit 8 losse, speciaal door Robbert Lagerweij ontworpen, massief eiken tafelbladen bestaat die flexibel gebruikt kunnen worden. Met o.a. een nieuwe frisse muurkleur, eiken pakketvloer en op maat gemaakte inbouwkast was het interieurontwerp compleet.

Het resultaat is een prachtige, stijlvolle vergaderzaal die tevens kan worden gebruikt voor private dining. Gasten uit binnen- en buitenland reageren met veel enthousiasme op de nieuwe schitterende ambiance.

Klikt u hier voor de referentie van de heer Stretton, de eigenaar van Bar restaurant Pavlov.

Bij de realisatie van dit interieur project heeft Robbert Lagerweij Interior Design o.a. gebruik gemaakt van:

Farrow&Ball verf, kleur Elephant’s Breath voor de muren, vaste inbouwkast en radiator ombouwkasten, grof geweven zijde gordijnstof voor op maat gemaakte blinds en lampenkappen van James Hare.

Voor meer informatie over wat RL-ID voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

VIP LOUNGE MECC

'De flexibiliteit van Robbert laat niets te wensen over. Hij heeft ons volledig ontzorgd. Ook weet hij precies de weg binnen deze wereld, dit heeft ons een hoop tijd bespaard.'

VIP LOUNGE MECC

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Het MECC in Maastricht is het bloeiende hart waar het kunst, cultuur en evenementen betreft in Nederland. Jaarlijks vinden er toonaangevende evenementen plaats als de TEFAF Kunst & Antiekbeurs.

Omdat Robbert lezingen verzorgt over interieurdesign voor Assemblee Sprekersbureau, wilde CEO Maurice van der Kant graag het VIP Lounge Interieurdesign laten uitvoeren door RL-ID.

Robbert ontwikkelde een interieurontwerp/sketch up 3D tekening voor de VIP ruimte/lounge, die een ontspannen gevoel van ruimte en luxe ademt.

MEER WETEN OVER RL-ID?
Wilt u meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen, zoals een sketch up interieur ontwerp tekening, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.