American Clay

American Clay

Wandafwerking – Leiden – Kleiafwerking – Interieurafwerking – Muurdecoratie

Robbert Lagerweij Interior Design werkt graag in zijn interieurdesign projecten met de duurzame en natuurlijke muurdecoratie-producten van American Clay. American Clay creëert een elegante wandafwerking en geeft een natuurlijke schoonheid aan elk interieur.

Een wandafwerking van kleipleister is hoog van kwaliteit, het gaat daarom lang mee en blijft mooi. Het verkleurt niet, blijft schoon, is sterk, stevig en kan tegen een stootje en omdat het tegelijkertijd flexibel is scheurt het niet snel. De kleipleister is duurzaam en geeft met zijn unieke schoonheid, verschillende afwerkingsmogelijkheden, eindeloze texturen en kleuren de gewenste uitstraling aan elk interieur.

Een groot voordeel van American Clay is het gezonde binnenhuisklimaat wat kleipleister creëert door de vele natuurlijke eigenschappen. Zo houdt het van nature de luchtvochtigheid in balans en is daarom ook ideaal in badkamers. Weert het schimmels en pollen en stofdeeltjes hechten zich niet aan het kleipleister, waar mensen met allergieën baat bij hebben.

In zijn portefeuille heeft Robbert Lagerweij verschillende vakmensen die deze muurafwerking van American Clay kunnen toepassen in uw interieur. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie. Kijkt u voor een impressie over dit mooie en eerlijke product op: www.americanclay.nl.

Ga naar: Black Edition