Malabar Fabrics

Malabar fabrics voor uw interieur

Robbert Lagerweij Interior Design kan u de unieke interieur-, en meubelstoffen collectie van Malabar Fabrics aanbieden. Het Britse stoffenhuis Malabar heeft een wereldwijde reputatie met zijn prachtige collecties van unieke meubel-, en gordijnstoffen, handgeweven stoffen in levendige kleuren en texturen, borduursels, applicaties, voile, zijde en fluweel.

Het bedrijf is opgericht door Peter Sterck. Peter werd getroffen door de schoonheid en de verscheidenheid van de stoffen die worden gemaakt in Kerala, in het zuidwesten van India. Al twintig jaar werkt hij nauw samen met stoffen coöperaties in de omgeving, waarvan de spinners en wevers hun aloude vaardigheden van generatie op generatie doorgeven. Malabar’s inspirerende en onderscheidende interieur-, meubel en gordijnstoffen worden vandaag de dag gebruikt in interieurs over de gehele wereld.

Gordijn-, en meubelstoffen

Robbert Lagerweij Interior Design kan u een ruime keuze van gordijn-, en meubelstoffen van top stoffenmerk Malabar aanbieden. Ook kunnen wij u bijvoorbeeld een voorstel doen om voor uw gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel-, en of gordijnstoffen.

Meer informatie over Malabar Fabrics

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis Malabar op: www.malabar.co.uk.

Uw wens, onze specialiteit

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Top kwaliteit

Op maat voor uw wens

Voor elk interieur

Benieuwd naar een samenwerking?

Interieuradvies, een ontwerp en of uitvoering nodig?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.