James Hare

James Hare

Interieurstof – Meubelbekleding – Leiden – Gordijnenstof – Exclusieve stoffen – Zijden Stoffen – Zijde Behang – Grof geweven Zijde

Robbert Lagerweij Interior Design kan u het exclusieve Britse stoffenmerk James-Hare aanbieden. James-Hare is dé specialist in zijden stoffen voor gordijn-, meubel-, en interieurdecoratie.

Sinds 1865, is de Hare familie gespecialiseerd in de distributie van luxe materialen voor mode en interieur, zoals voor gordijnen en zachte stoffering en zijden behang. Veel van de zijden stoffen zijn uitsluitend ontworpen en gemaakt voor James-Hare, met als doel om u alleen het beste in Brits design en kwaliteit aan te kunnen bieden. In veel van zijn interieurprojecten bv. gebruikt Robbert Lagerweij graag de grof geweven zijden stoffen van James Hare om op maat gemaakte lampenkappen mee te bekleden.

Naast gebruik op lampenkappen van de zijde stoffen kunnen wij u ook een voorstel doen om voor u gordijnen of blinds op maat te maken, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de zijden gordijnstoffen van James Hare. Hiermee blijft alles veilig in één hand. Wij informeren u graag over deze service, als ook over onze andere interieur-, en meubelstofmerken.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis James Hare op: www.james-hare.com.

Ga naar: Jane Churchill