Zinc Textile

Zinc Textile

Stoffenmerk – Leiden – Textiel – Meubelstof – Interieurstof – Gordijnstof – Originele stoffen – Luxe stof – Stoffenhuis – Glamourstof

Sinds begin 2010 kan Robbert Lagerweij Interior Design u het dynamische Zinc Textile aanbieden. Zinc is een sensationeel nieuw stoffen-merk; sterk, tastbaar, en stedelijk met speelse elementen.

De nieuwe Zinc collectie is ontworpen door Justin Marr en onderdeel van de Romo Groep en wordt gepresenteerd in een verleidelijk palet van kleuren, heeft een luxe finish, weelderige textuur en moderne grafische dessins die het gevoel oproepen van de glamour jetset-lifestyle uit de jaren ’70. De stoffencollectie van Zinc is wereldwijd alleen verkrijgbaar via geselecteerde detaillisten en professionele interieur-architecten.

De stoffen collecties zijn een sprankelend samenspel, waarbij de gecombineerde stoffen elkaar versterken en een look van glamour en originaliteit wordt gegeven aan gestoffeerde meubels, gordijnen en accessoires. Robbert kan u een ruime keuze gordijn-, en meubelstoffen van Zinc Textile aanbieden. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel-, of gordijnstoffen. Hiermee blijft alles in één hand. Wij informeren u graag over deze service, als ook over onze andere interieur– en meubelstof-merken.

Wilt u nog meer informatie over de meubel-, en gordijnstoffen van Zinc Textile kijkt u dan op www.zinctextile.com

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Ga naar: American Clay