Jane Churchill

Jane Churchill

Gordijnstof – Luxe stoffen – Interieurstof – Meubelstoffering – Leiden – Behang – Exclusief Behang – Luxe prints – Stof ontwerp

Het interieur stoffenmerk Jane Churchill heeft in de loop der jaren een internationale reputatie opgebouwd, met het creëren van frisse en originele ontwerpen met de bedoeling een goede mix te maken van verschillende looks, van modern en hedendaags tot traditioneel.

Jane Churchill’s belangrijkste maatstaf is een “easy-to-live” stijl en elke collectie biedt een brede mix van stoffen, behang en accessoires. Een goed voorbeeld is de kinderkamer-collectie, met een brede stoffenkeuze voor kinderen en hun ouders.

Robbert Lagerweij Interior Design kan u een ruime keuze van gordijnen- en meubelstoffen en behang van de Colefax groep, waar Jane Churchill onderdeel van is, aanbieden. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel- of gordijnstoffen.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis Jane Churchill op www.janechurchill.com of www.manuelcanovas.com of www.colefax.com.

Ga naar: Malabar Fabrics