Black Edition

Black Edition (ROMO)

Gordijnstoffen – Meubelstoffen – Advies – Meubelbekleding- Leiden- Exclusieve stoffen

Robbert Lagerweij Interior Design kan u het exclusieve meubel-, en interieurstoffenmerkBlack Edition” van het Britse stoffenhuis ROMO aanbieden. 

Deze Black Edition stoffencollectie biedt een veelzijdige look van stoffering, weeft gekleurd met een medley van grijs en warme neutrale tinten met accenten van metallic en hints in levendige kleuren. Een verscheidenheid aan technieken, weefsels, fluweel en foliedruk geeft deze overwegend effen interieurstoffen hun prachtige en onderscheidende vermogen.

Robbert kan u een ruime keuze gordijn-, en meubelstoffen van Black Edition aanbieden. Ook kunnen wij u bv. een voorstel doen om voor u gordijnen op maat te maken of meubels te laten bekleden, door ons atelier, in combinatie met eventuele aankoop van de meubel-, of gordijnstoffen. Hiermee blijft alles in één hand. Wij informeren u graag over deze service, als ook over onze andere interieur-, en meubelstofmerken.

Voor meer informatie over wat Robbert Lagerweij Interior Design voor u kan betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Kijkt u voor een impressie van het stoffenhuis www.romoblack.com.

Ga naar: Dauby Beslag