Lezing

Lezing

Op zoek naar een gepassioneerd spreker? Robbert Lagerweij is ook inzetbaar als spreker van lezingen over interieurdesign vanuit het gerenommeerde Assemblee Sprekersbureau.

Assemblee Sprekersbureau voorziet sinds 1985 congressen, symposia en bedrijven van de beste sprekers, moderators en dagvoorzitters.
Meer informatie over Assemblee Sprekersbureau kunt u vinden op: www.assemblee.nl

Robbert is een meesterverteller en zal tijdens een lezing over interieurdesign zijn publiek op boeiende en inspirerende wijze meenemen op ontdekkingsreis door de geschiedenis van interieurdesign zodat u deze leert lezen en begrijpen. Het interieur van vandaag komt aan bod vanuit een tijdloze visie. Kennis en creativiteit worden gecombineerd met vakmanschap. Het publiek leert welke principes de basis vormen voor een stijlvol en duurzaam interieur.

Robbert: “Ik leg graag het hedendaagse interieur uit vanuit een historisch perspectief, zodat je verbanden gaat leggen en inspiratie krijgt voor een uniek interieur. Ik vind het geweldig mijn passie zo te delen. Interieurdesign is geen wetenschap maar een passie, die naar elke deelnemer aan deze lezing zal overslaan!”

Voor meer informatie over een lezing van Robbert Lagerweij kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij helpen u graag.

Ga naar: Workshop