Farrow & Ball

Farrow & Ball

Behang – Interieur Kleuren – Kalkverf – Krijtverf – Diepe Kleuren – Muurverf – Leiden – Muurkleur – Kleuradvies – Verfkleur

Alweer bijna 10 jaar werkt Robbert Lagerweij Interior Design enthousiast met de beroemde Farrow & Ball verf. Farrow & Ball is Engeland’s laatst overgebleven fabrikant van op traditionele wijze gemaakte verf en behang verkregen uit zorgvuldig bijgehouden formules van historische kleuren en materialen.

Uit langdurig onderzoek van verfresten van historische gebouwen stelde verfmerk Farrow & Ball een kleurenpalet samen van meer dan 130 originele kleuren die in de 18e eeuw populair waren. Van deze verfkleuren zijn er 57 specifiek voor het in Engeland bekende National Trust ontworpen, een organisatie die het behoud en restauratie van het Engelse erfgoed verzorgt.

Farrow&Ball muurverf staat bekent om zijn warme en diepe kleuren. In uw interieurvormgeving brengt deze verf veel sfeer en uitstraling door de kararakteristieke en intensieve diepte van kleur. De passie voor het vervaardigen van de Farrow&Ball verf met behulp van uit- sluitend de beste ingredienten, volgens eeuwenoude tradities, zorgt ervoor dat ze alle wispelturige modetrends door de jaren heen heeft doorstaan. Dit is precies de reden waarom Robbert Lagerweij graag in zijn interieurprojecten werkt met deze exclusieve en duurzame interieur verfproducten.

Voor meer informatie over deze unieke verf collectie en gebruik ervan in uw interieur, neemt u dan gerust contact op met Robbert Lagerweij Interior Design. Wij leveren u in onze interieurdesign projecten moeiteloos de Farrow&Ball verf aan. Kijkt u voor een impressie op www.farrow-ball.com.

Ga naar: GP & J Baker